martes, 5 de junio de 2012

REEF Nº 5


El dia 2 ens vem llevar sabent que tornavem a tenir un d'aquells dies atapaits.
Pel matí ben d'hora marxavem a fer snorkel al reef nº 5, i vem demanar-li al guia (Rudy) de tornar una mica abans a la tarda, per poder fer el treeking per la jungla (idea persistent de l'Alex, que amb la ravieta que va agafar el dia abans no li perdonava al Rudy).
A les 09'45h ja erem a l'aigua després d'haver esmorzat i anat amb barca durant uns 45min, fins arribar a lloc.
Realment peixos en vem veure “pocs”, però coralls.... un tip!!!!
Vem poder nedar durant quasi 3h per diferents “boscos” de coralls, i de tots colors: vermells, verds, blancs, blaus, liles, etc.... A vegades havies de vigilar ja que no tenies ni 50cm de profunnditat i a sobre els coralls estaven a tocar de la superfície, i si algo tenen de “perillosos” aquests, és que tallen i molt!!
Després de la “caminadeta marina pels boscos de coralls”, ens van portar a una platja paradisíaca per dinar.
Només arribar amb la barca, ja vem poder veure rajades desde el barco.
Vem dinar i mentre dinavem vem poder veure (molt de lluny) macacos (micos) per la jungla.
Ens van proposar d'anar cap allà havent dinat, però entre el sol, el dinar i l'aigua a tocar.... ens vem decantar per la segona opció (molt més refrescant!!).
Vem poder fer una mica més d'snorkel veient algunes rajades, i d'altres peixos.
Quan ja tornavem (estavem reventats), vem decidir abortar el tema del treeking (tot i la cara de l'Alex).
L'annecdota del dia va ser tot just arribant a casa. Quan estaven parant els motors per atracar, vem poder veure una manta (no molt gran) i el Rudy (el guia) va dir que ens hi podiem acostar desde l'aigua. En menys d'1minut erem tots a l'aigua. Un va saltar desde una finestra, l'altre desde dalt de la barca, etc... semblava que s'estigués enfonsant la barca.
Vem començar a nedar com a desesperats, i lògicament la manta havia marxat espantada per tot el soroll!! Per tant no vem veure res de res!!!! Però quan ens vem parar i ens vem veure tots “perseguint” a la manta, ens va agafar un atac de riure tremendo!!!!
La resta de la tarda, la vem tornar a tenir lliure, i aquest cop les hamaques de cada bungalow van ser de gran utilitat.
Després soparet, tertúlia i cap a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario