viernes, 10 de agosto de 2012

WREK, REEF&NIGHT=DIVE


Doncs el 26 ens hem llevat per anar de pet al centre de submarinisme ja que a les 08'30h marxavem a fer la 1a immersió en un vaixell carguer enfonsat.
Molt xula la immersió però super curta, ja que al principi l'Amelie tenía problemes per poder baixar, i al pujar jo cap a dalt, després era jo el que tenía aquests problemes.

Acabada la 1 a moure'ns cap al lloc per fer la 2a, i fer una mica de temps (necessari entre immersions!!) a dalt de la barca.
Fem la 2a immersió en un escull de coralls i a menys profunditat que l'anterior, per tant el temps sota l'aigua s'allarga i disfrutem tots plegats veient tortugues, coralls i deixant-nos portar per la corrent que en alguns moments era força forta.

Acabada la 2a, ens tornen al nostre “resort”, on ja dinem, descansem una mica i a mitja tarda ja ens recullen per fer la 3a immersió, la nocturna.
Cap a les 18h entravem a l'aigua i pràcticament ens hi hem estat 1h. Jo pensava que sería la immersió amb més dificultat, i finalment ha resultat ser la més fàcil i llarga.
Després d'aquesta, tornem per dutxar-nos, sopar i poca cosa més ja que estem tots 4 reventats!!!!

Extrany animal o insecte aquàtic (per la nit!!)

No hay comentarios:

Publicar un comentario