lunes, 27 de agosto de 2012

ON THE ROAD IN SUMATRA

El dia 25 em vaig llevar cap a les 10h, ja que marxavem cap a Berastegi, i sabiem que teniem busos a totes hores, i el check out era a les 12h.
Després d'esmorzar tranquilament, i preparar equipatge, cap a l'estació de busos, per arribar-nos a Medan (unes 3h), i d'allà i després de dinar, cap a Berastegi en un viatge de 2h més.
Arribats a Berastegi, trobem lloc per dormir fàcilment, i quan decidim que l'endemà visitarem un dels 2 volcans actius que hi ha i el dia següent algun dels pobles "tradicionals", ens comentem que podem fer totes 2 coses el mateix dia i a més visitar i banyar-nos en unes aigües termals.
Acabem comprant l'excursió per visitar el volcà Sibayac (2095m) i tota la resta de coses, però mentre estem sopant, ens comenten si volem canviar l'excursió per fer el mateix excepte el bany a les aigües termals, i caniar el volcà Sibayac pel Sinabung (2495m), ja que tenen un altre grup reduït, i ens ho deixen tot al mateix preu. Acabem fent el canvi, i ja posats pregunto si en els volcans es pot veure lava incandescent, i com no (típic a Indonèsia...) em diuen que: "yes of course!!".
Emocionat me'n vaig a dormir després de preparar la càmara, bateries i tota la resta per l'endemà....
El riu per on vem fer el rafting a Bukit Lawang

No hay comentarios:

Publicar un comentario