lunes, 27 de agosto de 2012

EASY SIBAYAK!!

El 27 jo encara al llit i lluny de despertar-me, la "mademoiselle" amb una educació exemplar (irònicament parlant) aprofita que ella ja està desperta per obrir la porta de l'habitació i sobtadament es troba amb el Clement (l'alemany). Aquest li comenta que ell vol pujar el volcà Sibayak (2095m), i li pregunta  si ens hi volem apuntar. Ella, continuant amb la seva educació i acompanyada del seu físic (també exemplar...), diu que ella no es pot moure degut a l'excursió del dia anterior, però no es talla ni un pel i em deixa anar la pregunta desde fora de l'habitació, i jo encara per despertar. Aprofito l'ocasió per apuntar-m'hi però obviament necessito algo de temps per llevar-me i esmorzar (com no el Clement estava entre al.lucinant amb la situació i partint-se de riure). Em diu que cap problema i que quan estigui a punt que l'avisi.
Amb aquestes, la "mademoiselle" quan ja estem esmorzant em deixa anar que avui haviem de marxar cap a Lake Toba, i senzillament: "donde las dan, las toman" o si més no "las reciben" sense cap més opció (li agradi o no!!).
Finalment ella opta per passar-se el dia enxufada a internet a la guesthouse, i el Clement i jo anem cap al Sibayak.
El Sibayak
Agafem un bemo i al cap de 30min entrem al parc del Sibayak, on després de 2h arribem al cràter, i l'espectacle és increïble!! Aquí també hi ha fumaroles (més petites que al Sinabung ), però surten a pressió fent un soroll ensordidor, i la pudor a ous pudrits és algo més que tremenda. Aixó si, aquí estem completament sols, no hi ha absolutament ningú, només ens hem trobat alguns turistes mentre pujavem i ells ja baixaven, o sigui: de pel.lícula!!!!

Passegem pel cràter i voltants fent fotos i quan finalment ja no podem veure gran cosa pels núvols decidim començar a baixar per evitar topar de nou amb la pluja. Però ens trobem un petit rierol, i l'aigua fumeja una mica. Ens hi acostem i descobrim que tenim aigües termals allà mateix. Aprofitem que tenim temps i fem una mica de relax, amb els peus en aquestes aigües super calentes!! Tot un luxe i gratuït!!!!
Després fem la baixada tot xino xano, i cap a les 16'30h arribem a la guesthouse. Dinem algo i la resta de la tarda de relax, internet i poca cosa més.
Cràter del Sibayak
Demà sembla que anirem cap al Lake Toba juntament amb el Clement (tots 3 plegats), a veure què passa...

No hay comentarios:

Publicar un comentario