viernes, 10 de agosto de 2012

JUMPING TARSIUS!!!!



El 31 ens llevem i després d'esmorzar, decidim anar a la Canadian Beach.
Sembla ser que és una platja molt xula, i que no hi va pràcticament ningú.
Ens hi podem acostar amb cotxe, després amb motos, i els últims metres caminant, per arribar finalment a la platja.
Ens hi estem un parell o 3 d'hores, i ja ens venen a recollir, per tornar a la guesthouse, abans de començar l'excursió per la jungla i mirar de veure el Tarsius.
Un cop dutxats i amb les proteccions antimosquits, comencem la nostra “particular” excursió per veure aquest animaló animenat Tarsius.
El Tarsius, és un animal molt petit, marsupial, que té uns ulls força grans, i que salta super ràpid i molta distància.

Quan el trobem ( o millor dit, el torba el nostre guia) estem sols, però quan comencem a fer fotos, s'acosten altres grups i finalment arribem a ser uns 13, esperant al vespre per veure en acció aquest simpàtic animal.
Entre la gent que espera, hi ha un equip de la tv indonèsia que estan preparant un documental per a nens, sobre la vida salvatge a Indonèsia.
Gràcies a aixó, podem fotografiar al tàrsius en plena acció, ja que aquesta gent, porten uns quants “saltamontes”, que col.loquen davant el niu d'aquests animals, i podem veure com salten i com es mengen als “saltamontes”.
Després d'aixó, tornem cap a la guesthouse, fent parada en un parell de llocs per mirar de veure alguna taràntula, però no tenim sort.
Sopem, preparem equipatge (ja que l'endemà marxem cap a Manado altre vegada), una mica de tertúlia i a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario