viernes, 10 de agosto de 2012

LAKE&BEMO....


El dia 29 hem dormit tots plegats a més no poder però amb temps per esmorzar.
Després hem decidit anar a visitar un llac que hi ha a prop d'aquí, però aixó és Indonèsia, i les coses fàcils a vegades es compliquen.
Hem hagut d'agafar fins a 3 bemos (furgos de transport local) per arribar al llac que no deu estar ni a 30km, i hem invertit al voltant d'1'30h. Finalment quan arribem petita decepció, ja que tampoc és un lloc molt xulo, fa fresqueta i decidim dinar i tornar cap a on estem instal.lats.
Però les coses a vegades es compliquen (insisteixo), i hem hagut d'esperar vora uns 40min fins que un noi ens ha recollit amb al seva furgoneta de càrrega, i tot i que nosaltres anavem en direcció contraria al seu destí, el noi ens ha deixat a l'estació de bemos on finalment ja hem pogut agafar-ne un i tornar a “casa”.
L'Amelie i Karen a la furgo que ens va recollir
Amb l'Steven hem aprofitat per comprar algunes cerveses per la nit, i la resta de la tarda ha estat de relax.
Quan anem a sopar, ens trobem que quasi tot està tancat, i acabem sopant al mateix lloc del dia anterior, i repetint la mateixa sopa del dia anterior....
Tornem a la guesthouse, i prenem la 1ª cerveseta, comencem una tertúlia, i finalment acabem a les tantes acabant-nos totes les cerveses que haviem comprat.
L'Steven i jo mateix a la mateixa furgo

No hay comentarios:

Publicar un comentario