sábado, 18 de agosto de 2012

INDEPENCE DAY!!!!

El 17, ens llevem per fer-li una sorpresa a l'Amelie, ja que és el seu aniversari, però el factor sorpresa se'n va enlaire quan les vengales que teniem per posar en el pastís no s'encenen.
Finalment i sense gaire sorpresa, li fem entrega del pastís d'aniversari, esmorzem plegats i li fem un petit present (unes arracades i una barra de pa -autèntic pa, que aquí no l'haviem vist mai!-).
D'allà, lloguem motos per anar a veure els camps d'arròs que hi ha pels voltants, i algun temple.

Repetim lloc de dinar, i cap a mitja tarda tornem a la homestay, ja que el propietari, ens ha convidat a una cerimònia i la possibilitat de visitar el palau del princep de la regió d'Ubud, ja que una de les seves filles està casada amb el cosí del princep.
Dutxeta, vestimenta i finalment els complements indumentaris indonesis per poder accedir al palau.
Anem a aquest i fem una visita al palau, abans de la cerimònia.

Karen, Steven,Amelie i jo mateix amb les robes tradicionals al Palau
Quan acabem la visita , cap a la cerimònia que resulta ser una entrega de premis, força lenta i llarga, i finalment optem per marxar a sopar.
Anem cap a sopar, i ja de passada ens trobem amb una parella holandesa amics de l'Steven i la Karen.
Soparet, copeta i cap a dormir, però abans d'anar a dormir, fent conya amb l'Steven, perdem la clau de la seva habitació, i ens passem vora 1h buscant-la però el resultat és nul.
Ens toca despertar al propietari de la homestay (vora les 2am -tardíssim a Indonèsia!!-), però per sort té còpia de la clau, molt bon humor i cap problema!!!!
Cap a dormir!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario