viernes, 31 de agosto de 2012

GO TO LAKE TOBA!!

El 28 vem activar-nos per fer el check out, i després d'esmorzar agafavem el primer bemo per mirar d'arribar-nos fins al llac Toba. Al cap de 20min, ens toca canviar per agafar un segon bemo, i aquest cop el trajecte dura al voltant d'unes 3h.
Fet aquest segon trajecte i mentre negociem amb un taxista el preu per arribar a Perapat (lloc on hem d'agafar el ferry per arribar fins a Tuk Tuk, ja al llac Toba), ens apareix davant nostre un autocar on està escrit Perapat!! No em tallo ni un pel i faig parar el bus al mig de la carretera, i acte seguit pugem els 3 dins el bus, ja que el preu és “irrisori” (8000INR=0,6€) per un trajecte d'1h.
Finalment arribem a Perapat, on podem agafar el ferry i comencem a rebre les 1es “ofertes” de la gent local per dormir, però les rebutgem, ja que pensem que un cops arribats a Tuk Tuk tindrem més opcions. Però un cop arribats a Tuk Tuk ens trobem que no tenim tantes ofertes (per no dir cap assequible), i ens toca caminar i començar a buscar lloc per dormir.
Al cap d'una bona estona trobem un lloc amb una habitació molt xula i gran pels 3 (la “mademoiselle”, el Clement -alemany- i jo mateix), i ens hi instal.lem.
Acte seguit cap a sopar, ja que no haviem pogut dinar, i només haviem picotejat algunes galetes i poca cosa més i la gana estava a l'ordre del dia.
Havent sopat, comprem alguna cervesa, i de xarrera fins l'hora d'anar a dormir, a la nostra mini terrasseta (però xulíssima i amb boniques vistes al llac!!)

No hay comentarios:

Publicar un comentario