sábado, 25 de agosto de 2012

DE FESTA EN FESTA...

El dia 20, vem matinar i de quina manera ja que a les 08h haviem d'estar a Tulamben per fer la 1ª de les 2 immersions al Liberty.
A les 05'30h ja erem drets i a les 06 agafavem la furgo del dive center per anar cap a Tulamben.
Després d'un trajecte de quasi 2h arribavem a Tulamben (després d'haver menjat algo). Preparem equips i cap a les 09h ja entravem a l'aigua, directament desde la costa (res de barques o vaixells per arribar al Liberty).
Immersió força xula, vorejant tot el vaixell que no és poc, uns 127m i a una profunditat màxima de 24m.
Feta la immersió, ens diuen que tenim el dinar a punt, i anem cap a dinar, tot i ser les 10h del matí.
Cap a les 12h ens avisen per anar a fer la 2ª immersió, però abans d'arribar al punt de sortida, al.lucinem amb la quantitat de gent que hi ha a la costa per fer immersió!!!! És temporada alta, la immersió és força fàcil (per tots els nivells), i està a reventar i reventar de turistes. A la costa no hi cap ningú més!!!!
Per sort nostra, a la 2ª immersió voregem una mica el Liberty, i al cap de poc, entrem a lo que era la sala de màquines i la bodega. Gràcies a aixó, podem esquivar a forces submarinistes que estan rodejant el Liberty.
Acabada la 2ª immersió, recollir tot l'equip i cap a Lovina que hi falta gent.
Un cop arribats al “Lovina's Palace”, mengem una mica, i tarda de relax. Uns aprofiten per dormir una mica, uns altres cap a la piscina i alguns una mica de les 2 coses.
A mitja tarda uns nens del costat de la casa, ens senten jugant a la piscina, i acaben entrant a la casa, i com no, dins l'aigua!!
Cap al vespre, anem a comprar els bitllets per anar de Lovina a Surabaya l'endemà, ja que el 22 volem de bon matí cap a Medan (Sumatra).
Soparet i havent sopat ens acostem a la Fira que hi ha en motiu dels actes del dia de l'Independència.
Arribats a la fira, veiem que és fira i festa major, ja que hi ha tot tipus “d'atraccions”, més “noves” i força més antigues, llocs per menjar, etc... i està (altre vegada) a reventar de gent!! Però aquest cop són locals, i nosaltres som els únics tursites que veiem allà dins
Al cap d'una estona, tornem cap al “Lovina's Palace”, una mica de tertúlia i a dormir.


Steven, Vincent Amelie, jo (al centre fent OK) i Karen



Atenció al detall dins les ulleres!! Aigua a tope!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario