lunes, 27 de agosto de 2012

SLIPPERING SINABUNG

El 26 ens llevem cap a les 07h ja que a les 08h ens recullen per anar al Sinabung i a les "traditional villages".
Un cop esmorzats, agafem un cotxe que ens porta a una altre guesthouse on coneixem a "la resta del grup": la Ivonnne (noia alemanya) i el guia.
D'allà agafem un bemo (minifurgonetes que funcionen com a "busos") i cap al volcà.

El Sinabung
Comencem a pujar i tela marinera amb la jungla, i les seves pendents!! Més empinat i quasi necessitem cordes per pujar!! El terra estava fangós i relliscós a més no poder ja que la nit anterior havia plogut, i en qüestió de minuts les sabates estan atiborrades de fang, lo qual no facilita gaire les coses per pujar i pujar.
Al cap d'un parell d'hores el guia ens diu que ja hem acabat el tros de jungla i les vistes que tenim al davant són espectaculars, però ara ens toca acabar de pujar per "good stones", segons el guia. En un tres i no res més que pujar per "good stones" estem fent grimpada per unes roques també super empinades i mirant de no relliscar ja que si rellisquem i caiem, no ho expliquem segur!!!!
Finalment arribem al cim, o millor dit al cràter, i podem veure les fumaroles en algunes xemeneies del volcà, però de lava incandescent ni rastre (yes of course!!...). Li pregunto al guia si podem veure lava i ens diu que no es pot veure a menys que no hi hagi alguna erupció, i en aquest cas, no podriem haver pujat ja que estaría prohibit....(YES OF COURSE!!).

Aprofitem per fer algunes fotos i dinar, ja que s'acosten núvols i sentim trons de lluny.
Tal com acabem de dinar el guia ens diu que és moment de baixar, ja que s'acosta una tormenta i és millor que ens agafi abaix i no en plena baixada, però la baixada propiament és encara més bèstia i empinada que la pujada, i al cap de 30min comença a ploure.
El terreny es converteix en una espècie de pista de patinatge sobre fang, i les relliscades i pinyos estan a l'ordre del dia (jo em vaig salvar de pinyar-me, però relliscades...incomptables!!!!).
Amb tot aixó, vem acabar xops (tot hi portar impermeables) i amb peus i mans gelats (i la "mademoiselle" amb un humor de por!!), ja que vem trigar unes 4h a arribar al poble on haviem d'agafar el següent bemo per anar a visitar les "traditional villages". Finalment vem desestimar aquesta visita ja que necessitavem una dutxa d'aigua calenta, roba seca i un café ben calentó!!!!
Dit i fet, un cop dutxat,sec i amb el cafetó miro de connectar-me a internet i de sobte m'apareix l'alemany del treeking dels orangutans. Ens posem a parlar, i acabem sopant plegats i de xarrera fins a mitjanit que ja vaig anar a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario