sábado, 11 de agosto de 2012

BYE BYE RAJA AMPAT!!!!


El dia 10, al llevar-nos ens trobem que fa vent, i ens diuen que millor marxar cap a les 10h cap a Wasai, ja que el ferry si fa mala mar, potser surt abans de la seva hora habitual.
Esmorzem, fem equipatge i paguem i quan estem a punt de marxa, resulta que hem d'esperar a una parella francesa que estan al homestay del costat, i que han marxat a fer snrokel amb barca.
Finalment cap a les 11h agafem la barca per anar a Wasai, per agafar el ferry cap a Sorong, però la “mica” de vent que fa, quan estàs al mig del mar, resulta que són onades força grans. Resultat: hem estat quasi 1h amb onades, botant dins la barca, i algun dels “passatgers” xop de dalt a baix (jo per sort meva, he sortit sec!!).
Arribats a Wasai, comprem,els bitllets del fery i a esperar.
Finalment hem arribat a Sorong, i ens hem instal.lat en un “hotelet”. Acte seguit cap a un altre hotel on tenien wi-fi, i a escriure mails i actualitzar el blog fins a l'hora de sopar.
Soparet amb l'Amelie i la Bruna, i cap a dormir.
Demà volem cap a Bali, passant per Makassar, on ens trobarem amb l'Steven i la Karen per volar plegats fins a Denpasar (Bali)!!
El meu bungalow

Peculiar monument a Sorong

No hay comentarios:

Publicar un comentario