martes, 1 de mayo de 2012

TOO SHORT DAY AGAIN


El dia 21, ja ens vem llevar força més tard, i ja no vem poder ni esmorzar per l'hora que era....
Vem anar directes a la platja, banyitos, intentem fer snorkel, però la visibilitat és pèsima i la corrent tremenda.
Al sortir de l'aigua ens tornem a trobar amb el Pedro i la Chanti que estan perlant amb una gent.
Ens presentem, i resulta que són 3 sevillanos que estan treballant a Austràlia.
Xerro amb ells una bona estona, i “m'obren” opcions per anar a treballar a Austràlia....
Després d'aixó i amb el meu cap a mil, decideixo anar a buscar a l'altre grup d'espanyols, que haviem conegut 2 dies abans, ja que ens van convidar a una barbacoa de peix a la nit, però no sabiem ni lloc ni hora.
Un cop els trobem i ja quedem per la barbacoa, ens activem per agafar una excursió d'snorkel amb el Pedro, la Chanti, l'Andrea el Fred i jo mateix.
D'aquí a fer dutxetes, i rapidament cap a la platja, per preparar el foc, els peixitos, i tota la barbacoa.
Encenem el foc sense cap problema, i al cap d'una bona estona i quan ja posem els peixos a la graella, ens apareix un local, dient que no podem fer foc, i encara menys una festa.
Li fem entendre que hem demanat permís (era veritat!!), i que de festa res, que és un sopar i que ho recollirem tot. L'home vinga a insistir, fins que finalment veiem que l'únic que vol, és treure'ns una mica de diners.
L'engeguem de bones maneres, i finalment aconseguim fer la barbacoa de peix, tot i que alguns peixos no van ser netejats, i no eren gaire comestibles....!!
Després de la barbacoa anem cap al Sama-Sama (bareto on fan música cada 2 nits), i a la que ens despistem, ja era l'hora per anar a veure el Barça-Madrid.
El mirem en una “caseta” amb tot de gent local, i tal com s'acaba el partit (no more comments....!!), cap a dormir, ja que en unes hores comencem l'excursió per fer snorkel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario