lunes, 21 de mayo de 2012

FILES&FOLDERS

Avui 19 de maig al llevar-me i veure la data he recordat que en 48h volo cap a Sulawesi, i que per tant, deixaré de viatjar amb el Pedro i la Chanti després de tot un mes plegats, caminant per volcans,  nedant per platges paradisíaques, fent snorkel en llocs espectaculars, , veient dragons i serps,viatjant en vaixell i arreclant el món cada dos per tres, amb un bon rotllo MOLT xulo!!
El dia no ha estat gaire diferent als altres, tret que per la tarda he anat a donar un volt per veure l'altre costat de la badia, fent algunes fotos de manglars molt “joves”. Al tornar, ells m'han regalat una bossa de cuir (feta per ells) per guardar el tabac de liar.
Amb aquestes, el Lars em comenta que ell marxa l'endemà i em passa la informació de Sulawesi, mentre intercanviem algunes pelis i documentals, tot i que la cosa s'allarga fins quasi 3h més tard, ja que pel mig sopem juntament amb el Pedro i la Chanti, també interessats en algunes pelis i fins hi tot s'hi apunta l'amo de la guesthouse. Vem tenir un vespre-nit força “tecnològic”, i ocupant moltes més Gb's del que sería aconsellable (basicament pel disc dur que quasi l'he acabat d'omplir!!).
Finalment cap a les 22'30h ja vaig anar cap al bungalow a mirar la peli de torn i a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario