viernes, 11 de mayo de 2012

RESNORKELING

Finalment el dia 01 de maig, aquí no va haver-hi cap manifestació, i ni tant sols es notava que era el dia del treballador.
Nosaltres com a “bons turistes”, vem fer la nostra vida, és a dir, llevar-nos, esmorzar i activar-nos per anar cap a les platges.
Finalment el Fred i Niklas, van optar per fer surf, mentre que el Pedro, Chanti i jo, vem optar per anar a una platja que ells haien vist el dia anterior.
Només arribar, de pet a l'aigua per part meva, mentre els altres anaven a fer surf i uns altres s'apalancaven a la platja tranquilament a llegir.
Pel que fa al fons marí, hi havia peixos (com no), però la profunditat per més que nadessis, no arribava ni als 2m, i per tant els peixos que veia eren molt petits.
Aixó si, el fons, propiament marí, era zones d' algues d'un verd intens, però de tant en tant et trobaves amb “boscos” de coralls i semblava que no s'acabessin mai. Em vaig estar una bona estona a l'aigua mirant per aquí i per allí.
A mig dia, i ja fora l'aigua ens vem anar trobant tots (surfistes, lectors i l'snorkelià-jo-).
Vem estar unes horetes més allà a la platja (amb una sorra ben curiosa, ja que eren boletes petites, barrejades amb trossos més petits i grans de corall que el mar havia arrossegat fins a la platja), fins que es va començar a tapar el dia.
Tornem cap a casa, dutxetes i estem una bona estona de xerrera fins l'hora d'anar  a sopar.
Sopem al mateix restaurant, ja que la Nana, la dona del restaurant, ja ens coneix i semblem com de la familia!! A més per 10000INR (una mica menys d'1€) tens un plat de noodles, o arrós o el que sigui que et deixa molt més que ple. Havent sopat cap a casa que hi falta gent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario