miércoles, 2 de mayo de 2012

NICE PEOPLE.....



El 29 finalment ens vem moure de Senggigi cap a Kuta (Lombok) amb el taxi encarregat el dia abans. Abans però, vem treure diners, alguns encàrrecs abans de sortir, i cap al taxi que hi falta gent!!
En un parell d'horetes molt tranquiles de cotxe, ja estavem a Kuta, i instal.lats en una guesthouse molt xula (estrenavem habitació, x 3, i paguem al dia 105000INR, que són una mica menys de 10€).
D'allà cap a la platja, banyito, i encara ens vem trobar al Robert (un anglès que havía fet també el treeking amb nosaltres, i que havia arribat un parell d'horetes abans que nosaltres amb moto).
Vem dinar plegats, més platgeta, i després de les dutxes corresponents, uns van anar a internet, i uns altres ens vem quedar de tertúlia fins quasi les 21h (força tard aquí si encara no has sopat).
Ens vem activar per sopar, vem trobar un lloc de menjar local molt bo i bé de preu i la mestressa del local, ens va batejar a quasi tots mentre ens preguntava els noms (Pedro=Petrol, Chanti=Candi, Fred=Freedom, Niklas=Nicholas Cage, Lluís=Lluís, a mi no em va saber trobar un “segon” nom).
Havent sopat, cap a dormir, ja que la nit anterior amb quasi tota la gent del treeking ens vem liar més del que d'entrada ens pensavem i no vem dormir gaire

No hay comentarios:

Publicar un comentario