martes, 1 de mayo de 2012

SHORT DAY






El dia 20, ens llevem cap a les 10'30h, esmorzem tranquilament, preparem l'equipamenta per anar a la platja, i cap a les 13h ens trobem amb el Pedro i la Chanti. Anem plegats cap a la banda nord-oest de l'illa, ja que ens han dit que és força fàcil veure tortugues.
Ulleres, tubo i càmara i cap a buscar tortugues.
Per entrar a l'aigua, flipem ja que està plagat de pedres i ens hi deixem els peus. Finalment quan ja hi ha profunditat, ens trobem que hi ha molta profunditat, i a més l'aigua està tèrbola i la corrent és tremenda.
Podem arribar a veure una tortuga, però és impossible fer-li cap foto. Decidim sortir, i al sortir, ens trobem que les onades són bastant fortes, i les pedres ni les veiem. Tenim un petit moment de pensar que l'hem cagat!!
Finalment i amb algun pinyo que altre contre les roques sumergides, aconseguim sortir i decidim moure'ns de lloc per anar a fer snorkel.
Ens instal.lem a la platja, paral.lels al carrer principal, i fem snorkel, i força millor que abans, tot i que aquí la profunditat és ridícula.
Anem a dinar, i quan tornem a la platja, ens trobem que es posa a ploure, veiem l'arc de St. Martí, i en pocs minuts s'enfosquix tot i ja es pon el sol.
Decidim tornar a la guesthouse, fem dutxetes, músiqueta, i cap a sopar.
Havent sopat decidim anar a prendre algo, i finalment acabem el Fred i jo a les tantes amb una altre festeta fins les tantes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario