lunes, 22 de octubre de 2012

WHERE IS HOME BOAT OR MIKE??

El dia 21, torno a llogar bici juntament amb la parella veïna, i decidim anar a veure unes altres cascades, que ens ha comentat una dona granadina que també està a la guesthouse.
Aquesta mateixa dona, ens comenta que el dia abans ha fet un petit tour amb barca per les diferents illes i ens dona el nom de “l'agència” i del propietari d'aquesta per si ho volem fer.
Amb tota aquesta info, agafem les bicis i el que en teoria era 1'30h en bici per arribar a les cascades, resulta ser 20min!
No tenim clar si hem arribat al mateix lloc que ens ha dit la granadina, però finalment veiem que si.
Passem tot el matí super relaxats en una terrasseta d'un bar, i decidim que l'endemà farem el mateix tour de la granadina per les diferents illes.
Tornem cap al poble, dinem i havent dinat ells opten per descansar una mica, i jo aprofito per mirar d'arribar-me a “l'agència Home Boat”, on hi ha un tal Mike, amb qui la granadina va fer el tour.
Estic més d'1h amb la bici i no trobo ni l'agència ni ningú coneix al Mike. Definitivament les referències de la granadina són un desastre!!
Cap a les 17h torno al pont francés, ja que he quedat amb la parella veïna per anar a veure (i per 3er cop) la posta de sol, però torno a fer tard, ja que el lloc on vull anar està a 30min amb bici.
En vistes dels meus èxits amb les postes de sol, fem una cerveseta al pont, i quan ja decidim tornar cap a la guesthouse, em trobo a una altre parella amb qui vaig coincidir a Vang Vieng.
Ens posem a xerrar al pont i deixem les bicis allà mateix, i quan ja és completament fosc, apareix una moto a tota castanya, i se'n porta per davant les 2 bicis, i aquest no cau del pont (amb moto inclosa) de miracle, i en comptes de parar i preguntar o queixar-se, se'n va encara més ràpid!!
Mirem les bicis, i estan intactes, però veiem que la moto ha perdut el parafang i un dels miralls retrovisors.
Decidim marxar del pont, tornem les bicis i cap a la guesthouse, on abans d'anar a sopar encara fem algo de tertúlia amb altre gent nova que ha arribat.
Finalment sopem, i cap a dormir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario