domingo, 7 de octubre de 2012

CRAZY "TUBBING" (falten fotos)

El dia 05, ens llevem cap a les 08h i directes a esmorzar.
Després d'esmorzar, vem continuar amb la tònica d'aquest païs, és a dir, tranquilísimament no vem fer res.... tertúlies, passejades pel “poble”, i cap al bungalow.
Més tard decidim anar a veure una cova que hi ha molt a prop de Muang Ngoi, i anem tots 3 plegats (Amandine, eve i jo), però al arribar a la pujada, ens fan pagar entrada i l'Eve decideix no pujar. Ens separem i mentre l'amandine i jo comencem a pujar cap a la cova, l'Eve se'n va cap al riu.
Nosaltres visitem la cova, que la veritat no val res, i d'allà pugem una mica més fins a un mirador des d'on veiem bona part del riu i les muntanyes.

Vistes desde el ViewPoint
Al baixar, decidim anar a prendre algo, ja que la suadeta ha estat tremenda, però al anar cap a un bar, veiem a una gent jugant a petanca, però rotllo professional.

Ens estem allà vora una mitja hora, fem alguna foto als “petanqueros pro”, i quan ja decidim moure'ns per prendre algo, coincideixo amb 3 catalans.
Parlo amb ells una estona (feia MOLTÍSSIM temps que no parlava català!!), i finalment vaig amb l'Amandine a prendre algo, en un bar amb vistes al riu.
Un cop al bar, de sobte, veiem a algú fent “tubbing” (descens pel riu amb pneumàtic) al mig del riu.
I resulta que és l'Eve!! El cridem, però no ens sent (obvi), i ell va a petar a l'altre costat del riu.
Al cap d'una bona estona, veiem que ja ha pogut tornar a creuar el riu, l'esperem al carrer, i després ja vem fer dutxes, sopar.
Havent sopat allarguem una mica la nit, ja que és la nostra última nit junts, perque ells demà marxen cap a Luang Prabang, i jo en principi em quedaré a Nuang Khoi.

Panoràmica desde Muang Ngoi



No hay comentarios:

Publicar un comentario