lunes, 24 de septiembre de 2012

PATA..PAI!!!!!!

Del dia 19 al 21, la meva activitat va ser més nocturna que diurna, ja que al minibus (o minivan com diuen aquí), vaig coincidir amb la Esther i la Laura (una gallega i una madrilenya), i un cop instal.lats a Pai, vem fer MOLTA més vida nocturna que diurna, juntament amb el Nacho, un noi també madrileny, que es va apuntar al “carrouses nocturno”.
Els meus dies de descans,relax i preparació de Laos, se'n van anar al garete, però “no problem”...., vaig decidir estar alguns dies més, un cop aquestes ja havien marxat de Pai, però el 22, encara vaig tornar a sortir, i aquest cop vaig començar amb el Nacho, per acabar amb un grup de guiris de moltes nacionalitats (mexicans, canadenques, francesos, etc...).
Aixó si, el 22 al vespre em vaig poder connectar per skype amb tota la colla pesigolla de BCN, ja que estaven de dinaret de festa major!! Tota una alegria poder parlar amb tothom!!!!
El dia 23, ara ja si, sense la Esther i la Laura, i tampoc el Nacho, que havia marxat aquell mateix matí, ja vaig parar el ritme nocturn, i vaig començar a preparar el viatge cap a Laos, al igual que el 24.
I per cert, també vaig aprofitar per fer un nou apartat dins el blog, que s'anomena Scapade Rooms, on podeu veure algunes (no totes) de les "estances" per on he anat a petar durant aquesta "scapade".
Finalment el dia 25 agafo bus per anar cap a Chiang Khong,on passaré nit, i el 26 creuaré cap a Laos!!!!


2 comentarios:

  1. Mola molt lo de scapade rooms, ja saba jo que no tardaries en crear alguna cosa ben interessant..

    Un plaer veuret per skype l'altre dia. Quin fart de riure amb la cara de sorprès que feies!!!

    PArlem aviat!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fa 11 mesos que no us veig a tots plegats!! i l'altre dia tots d'una tacada!!!!
      Va ser MOLT xulo poder parlar amb tots plegats!!
      Estem en contacte!!

      Eliminar