domingo, 9 de septiembre de 2012

FULL SNORKEL TRIP DAY!!!!

Doncs finalment el dia 08, a les 09h (puntuals com un rellotge!!) pujavem a la barca després d'haver esmorzat tranquilament, en el mateix lloc on ens havien de recollir (al Yulia Bungalows, a 100m de “casa”).
Finalment erem uns quants més del previst, ja que a més de les 3 noies, el Clemens, i jo, s'han afegit un italià (que ens ha fet de “guia” sota aigua), un holandés i un local que era qui portava la barca.
Hem anat d'Iboih a Seubade Island, i d'allà a Rubiah Island, per continuar cap a Baloe Meuroen Roen i finalment ja de passada abans de tornar a Gapang.
Entre pitus i flautes hem fent snorkel a 4 llocs diferents, on he pogut tornar a veure tortugues, lionfish, boxfish, etc... i fins hi tot un scorpionfish (encara no n'havia vist cap d'aquest). Parant a dinar a l'altre costat de l'illa tranquilament, i fent platgeta havent dinat (i quina platgeta...!!!! brutal!!) per tornar a fer snorkel fins vora les 17h, i tot pel mòdic preu de 20000INR (uns 1'75€) dinar a part (25000INR són 2€): tot un LUXE i BARATÍSSIMMMMMMM!!!!!
Amb l'afegit, que hi havia un molt bon ambient entre tots plegats!!!! Realment ha estat un Full Snorkel Trip Day!! Sense cap mena de dubte!!!!
Un cop desembarcats, una coke per comentar el dia i cap a casa per fer dutxeta, transferir fotos, escriure el dia d'avui i fent temps abans d'anar a sopar.
Crec que avui tornaré a dormir mooooooolt profundament!!!!!

Barracuda pescant


Scorpionfish (està boca avall)

La bailarina flamenca


No hay comentarios:

Publicar un comentario