sábado, 8 de septiembre de 2012

CHANGE OF DESTINATION



El 31 va ser un altre d'aquells dies de relax absolut, ja que després del semifiasco de la cascada del dia anterior, i el que ens esperava pel següent dia (una altre petita marató de busos per mirar d'arribar fins a Ketambe) vem decidir passar l'últim dia a Tuk-Tuk (al llac Toba) super relaxadament.
L'esplèndida terrasseta!!!
Al matí esmorzar, banyito al llac, tornar a rentar roba i poca cosa més. Dinaret i cap a una altre guesthouse per mirar (via internet) quines possibilitats teniem de poder veure lava incandescent en algun volcà de Sumatra. En vistes de que no podiem veure lava, decidim (el Clemence -alemany- i jo) anar cap a Ketambe, ja que hi ha un parc nacional on es poden veure entre d'altres rinoceronts, elefants, orangutans, serps, etc... i aquí encara són més “salvatges” ja que la jungla és molt més densa i no hi arriben tants turistes com a Bukit Lawang.
Un cop concretada la nostra pròxima destinació, anem a buscar informació per mirar d'arribar fins a Ketambe l'endemà.
Per variar, via agència surt per un ull de la cara, amb lo qual decidim tornar a la guesthouse, on acabem de concretar timings per l'endemà i aprofitem per veure la última posta de sol desde la nostra petita però esplèndida terrasseta.

Després cap a sopar, i tenim la sort que un dels cambrers del Bamboo bar, ens diu com arribar a Ketambe amb busos locals.
Amb la “feina feta”, comprem alguna cerveseta per la tertúlia nocturna i acabem jugant a cartes fins passada mitjanit.



No hay comentarios:

Publicar un comentario