viernes, 14 de septiembre de 2012

RES DE DIA-D(A)

Doncs el dia 11(o dia D, com algú va batejar-lo) vem quedar la colla pesigolla a les 09h del matí per fer un café i mirar de localitzar al Luca (l'italià que ens va fer de “guia” en l'anterior sortida d'snorkel)i fer la sortida en barca. Però va ser impossible, per tant, després del café, cadascu va fer la seva, i la meva va ser, com no, tornar cap a l'aigua per passar-mhi unes horetes.
Després del bany i la dutxeta posterior, algo per menjar mentre vaig intentar (sense èxit) connectar-me a internet per saber què passava per casa en un dia (da) com aquest. Sabia que hi havia una mani molt important, però el fet de portar 5h d'avantatge, té els seus inconvenients....
Al vespre vem quedar tots altre vegada (amb la incorporació de la Katty -Irlanda-, que just acabava d'arribar aquella mateixa tarda) per mirar de concretar una mica més la possible sortida d'snorkel amb el Luca, per l'endemà, i per variar no el vem poder localitzar.
En vistes del nostre èxit decidim retrobar-nos l'endemà al matí cap a les 08,45h per mirar de fer la sortida, i la resta del vespre nit (del dia 11) una mica més de xarrera per aquí i per allà, amb aquests i aquestes i cap a dormir.
Morena en plena neteja bucal (peixet blau dins la boca!!)

Pop amagant-se dins el seu forat

Peixos "palillo"

No hay comentarios:

Publicar un comentario