sábado, 15 de septiembre de 2012

EL FINAL DEL VERANO....

El 14 és divendres, i en record de les vícitmes del tsunami del 2004, està prohibit fer submarinisme, snorkel, pescar o qualsevol activitat relacionada amb el mar fins les 14h (cada divendres!!). Per tant el meu últim matí a Iboih (Pulau Weh) no puc fer el banyito de despedida!!!!
Faig un café amb la Katty a la super terrassa, i després men vaig cap al poble a mirar de trobar transport per arribar fins a la terminal de ferris, ja que a les 16h torno a Banda Aceh, i d'allà bus fins a Medan (tota la nit), per arribar l'endemà al matí a Medan, on haig de volar cap a Bangkok a les 17h (tot un recital de transport,hores i moltes hores mortes abans de l'avió!!).
Un cop lligat el transport, tornada al bungalow a preparar equipatge, fer temps amb la Katty a la super terrassa i a les 14h comença la travessa per arribar a Medan.


La super terrassa(I)
La super terrassa (II)











Amb moto de Iboih fins a la terminal de ferris. D'allà ferri cap a Banda Aceh. A Banda Aceh, bechak fins al bus, i sense temps per res (el bus estava marxant!!) cap dins el bus per passar-m'hi 13h.
Nit de no dormir gaire (o gens) i cap a les 07'15 arribada a Medan... 

No hay comentarios:

Publicar un comentario