sábado, 8 de septiembre de 2012

WATERFALLS REVENGE!!!!

El dia 02, dormim fins a no poder més.
Un cop llevats i mentre esmorzem, preguntem pels possibles treekings per a poder veure animals per la zona, i en vistes de que la cosa no està gens clara (ens ofereixen tornar a veure orangutans i micos de tot tipus. És a dir, molt semblant al treeking que ja vem fer a Bukit Lawang, però encara més car!!) optem per fer una petita excursió per a poder veure una cascada que està molt a prop -segons ens han dit- i per lliure!!
Agafem càmares, banyador i cap amunt a veure si podem arribar a veure aquesta cascada.
Al cap de 30min, veiem la cascada entre mig de la jungla, i finalment arribem a aquesta, on fins hi tot ens podem fer una “dutxa” sota mateix de la cascada.
Amb l'objectiu acomplert (aquest cop si!!) i un sol esplèndid, tornem cap a la guesthouse, on aprofitem per llegir una mica, fer fotos, i un mini aperitiu (faltaven unes olives farcides i unes escopinyes!!).
A mitja tarda, decidim concretar el treeking per l'endemà i mirar d'ajustar el preu d'aquest. Però en vistes de que no ens abaixen gaire el preu, decidim anar a buscar altres guiris per les diferents guesthouses que hi ha pels voltants, per mirar de fer una mica de grup i reduir el preu. Malauradament, els pocs guiris que trobem, tots ja han fet algun treeking per la zona i marxen l'endemà.
Al tornar cap a la guesthouse, tornem a intentar concretar alguna cosa pel treeking, i ens trobem amb la sorpresa que l'home ens abaixa el preu d'aquest!!!!
Ho lliguem tot per l'endemà, sopem tranquilament i havent sopat paguem ja el treeking i preparem bosses per l'endemà.
Després mirem quines opcions tenim per arribar a Banda Aceh (un cop ja haguem acabat el treeking), per després mirar d'arribar-nos a Pulawe, l'última illa que visitaré en aquesta segona tongada a Indonèsia.
Fet el planing (ara falta concretar timings i busos, cosa gens fàcil!!), aprofito per escriure al blog i cap a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario