viernes, 13 de julio de 2012

RAIN, VISIT,WET...



El dia 11de matinada, encara al llit, sento que està plovent a bots i barrals, però faig mitja volta i continuo dormint (un grandíssim plaer).
Al llevar-me la història no ha canviat gaire, continua plovent a bots i barrals. Em plantejo què faré si continua plovent d'aquella manera, però finalment cap a les 11h para de ploure i aprofito per sortir a donar una volta i començar a fer el turista per Gyeongju.
Visito el complexe de les tombes reials, amb la sorpresa que les tombes són muntanyetes a les quals ni tant sols hi ha accés (només a una d'elles). 

D'allà continuo cap a l'observatori, i més tard m'arribo a un pont (que ni tant sols puc veure ja que l'estan restaurant i està tot cobert per una lona gegantina amb una foto d'aquest).
D'allà continuo caminant i vaig a petar a un jardí, i del jardí a un bosc i del bosc a una plantació de tulipans.
En aquestes 2 parades, canvio la fotografia “turística”, per la macro. Em dedico a fer fotos d'insectes, flors, etc... i m'hi passo no se quantes hores, sota un cel amenaçador, però que aguanta.


Finalment i quan ja estic decidit a tornar cap a la guesthoues, em trobo amb l'entrada a Imhaejeon.
Uns “edificis” molt propers a l'antic palau presidencial. Opto per entrar allà, i quan estic acabant la visita, es posa a ploure. Em puc refugiar en una habitació i quan para una mica, aprofito per anar cap a la guesthoues. Però el meu fort no és l'orientació, i a la que em perdo, cau el ruixat canyero com el del matí!!!! Tot i portar impermeable, estic xop de dalt a baix.
Finalment i després de tota la mullena, arribo a la guesthouse, on aprofito per dutxar-me (amb aigua calenta!!), i posar-me roba seca.
Un cop “nét i polit”, em trobo a un noi alemany, que també està al mateix dorm que jo, xerrem una mica, i anem a sopar plegats. Al moment d'anar a pagar, l'Sven (el xavalet alemany -només té 19 anys-) es dona compta de que no té diners. Li deixo diners per pagar el sopar i cap a dormir.


2 comentarios: