lunes, 9 de abril de 2012

MATINAL AMB SORPRESES I SORPRESONES!!!!



El dia 02, ens llevem supre d'hora – a les 06h ja estem a punt de marxa- i ens recull la furgo amb la que en teoría hem d'anar fins a Kuala Lumpur. Després de quasi 5h de viatge (de les 10h que ens havien dit), arribem a una ciutat, encara de Thailandia, on ens fan baixar per agafar una altre furgoneta. De mala gana baixem i de sobte ens diuen que encara ha d'arribar la “furgoneta”.
La Gemma i el Martí van a buscar algo per menjar, i de sobte m'avisen que ja ha arribat la “furgoneta”, que resulta ser un autocar. La cara dels 3 era tot un poema!! Aleshores preguntem quantes hores ens queden fins a Kuala Lumpur,i la sorpresa ja passa a ser majuscula: unes 9 o 10h més!!
Algo més que mosquejats..., pugem a l'autocar i ens col.loquem a la primera fila de seients del pis de dalt del bus. Quan ja portavem una estona sentats esperant per marxar, se'ns presenta l'asafata de torn, que ens entrega els notres bitllets, amb seients al final pràcticament del bus. I aquí ja vem explotar els 3!! Demanem explicacions de perquè ens fan anar allà, havent estat els primers a pujar i ningú ens havía dit res, i en vista de que no ens moviem, finalment es presenta un home (suposo que de l'agència de viatges), i en vista de que tampoc li fem cas, ens intenta fer fora del bus a crits. Aquí la tensió ja va pujar una mica més de tó, però finalment ens va tocar “cedir” els super desitjats seients de primera fila.
Després de 10h trajecte més, arribem finalment a Kuala Lumpur a les 23h, i en una altre estació que no era la prevista....
Ens instal.lem en una guesthouse (però ja hem vist les torres Petronas il.luminades!! Tot un espectacle!!), i cap a sopar a China Town (just al costat del dorm on estem instal.lats). A les 00h ja ens van fer fora per tancar, i nosaltres cap a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario