miércoles, 11 de abril de 2012

THE CHAMPIONS!!

El dia 4 el vem començar molt d'hora. De fet finalment ens vem llevar a les 2'45h de la nit per veure el partit de tornada del Barça contra el Milan de ¼ de final de la Champions. 
 Ens vem trobar al recepcionista juntament amb 2 homes més que se´l miraven, i tots plegats el vem disfrutar (jo feia més de 5 mesos que no veia cap partit de futbol -ni del barça ni de cap altre equip-). Se'm va fer extrany tornar a veure un partit, i a aquelles hores i amb els colegues i “coleguilles” locals, però va estar molt bé. Aixó si, un cop acabat el partit, cap a dormir altre vegada, ja que en unes hores agafavem el ferry per arribar (en principi) a l'illa de Tioman, després de 4 dies de llarga travessa.
Ens vem tornar a llevar, aquest cop per agafar el ferry -bastant morts de son- i ho vem aconseguir.
Després d'algunes hores recuperant son dins el ferry, vem arribar al nostre destí, tot i que el vem canviar a l'últim moment (vem baixar a ABC, en comptes de Salang).
Dia mig plujós i força tapat, ens vem poder instal.lar en un dorm de 4 llits, i nosaltres ja erem 3.
Vem deduir que el 4rt inquilí del dorm era una noia, i un cop ja instal.lats, vem menjar alguna cosa, i ens va donar per anar a fer una petita excursioneta fins a Monkey Bay.
Quan portavem 30min caminant i creiem que ja haviem arribat a destí, ens diuen que encara ens queden vora uns 50 min. Decidim continuar, i el sol va aparèixer i va començar apretar. Amb tot aixó, a més a més, el camí es va anar complicant i ens vem trobar que ja caminavem pel mig de la jungla, veien “sargantanes”, micos, algun “urón” i fins hi tot un dragó de les Komodoro (tot hi estar a Tioman).
Un cop arribats a Monkey Bay, decepció generalitzada, ja que no et podies ni enfonsar dins el mar, moltíssima brutícia, però finalment el Martí es va encarregar de conseguir una barca per tornar cap a casa.
Un cop arribats, anem a prendre una cerveseta, i despres d'aixó ens vem cascar una migdiada, ja que ens feia falta.
Al vespre vem anar a veure la posta de sol, i per sort nostra va ser tot un espectacle.
Vem tornar cap a la guesthouse, i d'allà cap a sopar en un restaurant, i poca cosa més.


No hay comentarios:

Publicar un comentario