miércoles, 11 de abril de 2012

DIA ARRECLAT!!


DIA ARRECLAT
El dia 5 finalment veiem a la companya del dorm, però ja fent-se la motxilla per marxar i mirant-se al mirall una bona estona (tots 3 la vem veure, i ella o es va fer la longuis o realment estava obsessionada amb el mirall...?).
La Gemma i el Martí volien anar a Salang, i mentre esperem el ferry, anem veient els coralls, i tot de peixos desde el propi moll. L'aigua és cristalina.
Quan arriba el ferry i ens diu el preu, ens fem enrera. Tot i amb aixó, intentem buscar un taxi boat, però amb el mateix resultat de preu, però si més no, decidim que l'endemà farem una sortida amb barca per fer snorkel.
Jo aleshores decideixo llogar unes ulleres i tubo, ja que el planning és apalancar-nos a la platja i poca cosa més.
Per sort, surt el sol, i mentre aquell parell estan llegint tranquilament a la platja, jo vaig per l'aigua mirant peixos, coralls i fent-ne fotos.
Al sortir de l'aigua, em diuen que han descobert un bar molt xulo on venen cervesa, i de fet ja me n'han portat una, que tinc esperant-me.
Anem a dinar a un restaurant -on segurament el nom de “Gemmmma” els hi deuria quedar gravat- amb un servei ben original: quan el menjar estava a punt, cridaven pels noms, i l'havies d'anar a buscar tu mateix a la barra.
Havent dinat, més platgeta, fins a la posta de sol, però uns núvols ens la van deixar a mitges tintes.
Al tornar cap a casa mirem de comprar l'excursió per fer snorkel per l'endemà, amb la desagradable sorpresa que no som prous (faltava 1 persona), i a sobre la dona ens engega de males maneres. Mirem de comprar l'excursió a la nostra guesthouse, i cap problema (exactament la mateixa excursió i pel mateix preu). Fem dutxetes, i just abans d'anar a sopar apareix un noi rus (l'Àlex) que ve a veure l'habitació. Marxa i nosaltres anem cap a sopar.Pel camí i de camí al restaurant,ens trobem a l'Àlex que va a fer el check in, per dormir al dorm. Nosaltres repetim el mateix lloc de l'hora de dinar, però ara hi ha moltíssima més gent. Acabem en una taula al mig de la platja.
D'allà ens movem cap al bar xulo que havien conegut al matí-migdia, i mentre prenem alguna cosa, acabem parlant amb un dels “propietaris” del bar, i al cap d'una estona, acabem sent 6 turistes i uns 10 locals, amb guitarra, harmònica, i fent una festeta ben particular i xula, amb d'entre altres coses, un “pirata” ballant amb una turista, però “sin final feliz” tot al contrari...
Quan ja van tancar el garito, vem fer retirada i cap a dormir. L'endemà (o al cap d'unes hores...) anem a fer snorkel: són les tantes de la nit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario