miércoles, 11 de abril de 2012

SE ACABÓ LO BUENO...

El dia 7 ens toca llevar-nos per agafar el ferry per tornar a Mesang, i jo vaig fer a un parell “d'amics” futbolistes, que més que xutar pilotes el que feien era tocar-les...
Un cop allà, trobem un bus que ja ens porta “directament” fins a Singapur, tot i que ens hem d'esperar quasi 3h.
Finalemt agafem el bus, però abans d'arribar a la frontera, ens fan canviar de bus.
Agafem un segon bus que ens deixa a les portes de la frontera amb Singapur, i ens diuen que a l'altre costat, tenim un altre bus esperant-nos. Passem la frontera de Malasia, i agafem el tercer bus, que aquest ens porta fins a la frontera amb Singapur. Tornem a baixar del bus, passem la frontera de Singapur, i anem a investigar com arribem fins a Singapur “city.
Com no, agafem un quart bus, i després de saltar-nos una cua impressionant, treiem una cadena, sortim al “carrer” i agafem un bus no gaire ple (i tot aixó amb el mateix ticket tota l'estona!!)
No tenim clar on ens porta, però finalment ens deixa a Newton (ja aSingapur “city”), i d'allà agafem el metro per arribar-nos fins a Little India, on ens instal.lem en un dorm.
Anem a sopar allà al costat, i finalment, acabem fent unes cerveses a la cantonada oposada al dorm, comprades al Seven Eleven de torn.

No hay comentarios:

Publicar un comentario