sábado, 1 de diciembre de 2012

THE CITADEL & IMPERIAL CITY

El 28 m'he llevat el primer dels 3 que estem al dorm.
Esmorzaret i quan ja quasi anava a marxar, un dels holandesos em comenta per anar plegats a veure la ciutadella dins la ciutat antiga de Hue.
Hi anem plegats, tot passejant, i veient tot tipus d'arsenal i vehicles (terrestres i aeris) de la guerra amb els USA, per recordar el què va passar en aquest país ja fa uns 40 anys.














Un cop a dins, unes quantes hores més de caminata per aquí i per allà, veient diferents edificacions, temples,etc...
El teatre
Finalment cap a les 14h i els 2 morts de gana decidim anar a buscar algun lloc per dinar, però entre pitus i flautes, no arribem a cap restaurant fins quasi les 15'30h.
Dinem, i havent dinat decidim tornar al hostel, on ens apuntem per demà anar a la DMZ (espero que sigui una mica diferent de la visita que vaig fer a Korea del sud, també a una DMZ -Zona DesMilitaritzada-).
Aquest cop entre d'altres coses visitarem els túnels que utilitzaven els vietcongs contra els yankees a la famossísima guerra que van guanyar els vietnamites i de la que estan més que orgullosos, tot i que la gent jove està pirrada pels USA.... (no se si pensaran el mateix les persones grans d'aquest païs....?).
Tarda de relax (ideal per actualitzar el blog), soparet, cerveseta amb partides de billar incloses i cap a dormir.
La desvantatge de dormir en un dorm, és que arriba i se'n va gent constanment, i vaig tenir la mala sort de que arribessin 4 anglesos, que a l'hora d'anar a dormir, es creien que estaven solets (borratxos com a cubes i de xarrera, obrint el llum,...) finalment els vaig avisar, i per sort van reaccionar, i a dormir altre vegada....





No hay comentarios:

Publicar un comentario