miércoles, 28 de noviembre de 2012

DELAYED+TIRED=SLEPT&LOST DAY...

Finalment el 27 arribo a Hue cap a les 11h, en comptes de les 10h.
He pogut dormir, però no gaire bé, i a sobre el senyor vietnamita que tenía al llit del costat a les 06'30 del matí s'ha posat a parlar per telèfon, amb un volum de veu que ni que fossin les 12h i amb obres al carrer (l'he maleït a més no poder!!).
En vistes de la servicialitat del senyor que ens ha fotut el somni enlaire a pràcticament tots (fins hi tot una dona vietnamita li ha recriminat el volum de veu a aquelles hores del matí!!), ja no he pogut dormir, i a esperar fins a arribar a Hue.
Arribat a lloc, caminadeta d'uns 30min fins a la guesthouse on estic instal.lat, i quan ja estava a punt per anar a dinar (molt d'hora per dinar però tardíssim per esmorzar!!), m'he estirat un moment al llit per llegir la guia, i m'he quedat fregit fins pràcticament les 17h.
Començava a fosquejar, m'havia de dutxar, etc... i he decidit acabar de passar el dia a l'habitació actualitzant el blog.
Cap a les 18h ha arribat un altre noi al dorm, ens hem presentat, i quan ja estavem concretant per anar a sopar junts, ha arribat un altre noi, amb qui ja havia parlat un moment al matí, i finalment hem anat tots 3 plegats a sopar.
Havent sopat, alguna cervesa al bar de la cantonada amb algunes partides de billar (aquí és gratis!!).
Finalment, tornem a la guesthouse, fem la última cervesa i cap a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario