domingo, 18 de noviembre de 2012

Neighbours

 

El dia 08, hem tingut un matí plujós a més no poder....No plovia amb molta intensitat, però no ha estat el típic ruixat d'aquests dies anteriors que al cap de 10min parava.
La gent de la guesthouse ens han deixat uns paraigües per anar a esmorzar, i un cop a lloc i esmorzats, hem continuat durant una bona estona de xerrera amb una gent amb la que vem coincidir, i que em coneixíen de Sitges (i aixó que hi he anat poc per allà!!).
Acabada la tertúlia i sense pluja, cap a la guesthouse on hem fet temps per veure si el dia s'aclaría, però no ha estat així.
Per tant cap a les 13'30h hem anat a dinar, i havent dinat, ara ja si, hem decidit anar a fer la particular sessió d'snorkel, on hem pogut veure una serp d'aigua (però sense temps per fotografiar-la!!), un peix blau i blanc molt xulo, i alguns peixitos més (sembla que amb la mar moguda hi ha més moviment sota aigua...).
Després dutxeta, algo d'internet i una mica de pernil (que està boníssim!!!! -gràcies Mama!!), i hem conegut a una parella veïna, amb qui finalment hem anat a sopar.
Al lloc de la barbacoa encara ens hem trobat a una altre veïna amb qui finalment també hem sopat, i després de sopar i algo de tertúlia, unes timbes al “jungle speed” (joc de taula), unes de cartes amb la veïna que “faltava” (una russa), i cap a dormir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario