lunes, 26 de noviembre de 2012

Bailando....


"Cops a l'esquena"...
 El 24 arribo a Hanoi juntament amb una altre parella alemana (del treeking) cap a les 04'15h.
Arribem a l'hotel que resulta estar tancat, però finalment aconseguim que ens obrin, però no tenim habitació fins vora les 09'30h. Fem temps tot prenent un café i cap a les 06'30h i en vistes de que encara ens queda estona abans de tenir habitació, anem al llac que hi ha molt a prop d'aquí per veure les sessions de gimnàs que fan els vietnamites de bon matí.
Ens quedem força perplexos, ja que hi ha gent de totes les edats i fent de tot: desde gent corrent al voltant del llac, altres fent estiraments, altres gimnasia, altres tai txi, d'altres ballant tangos o inclús el “gagna style”.
Tango
Tai-txi




Ballant el gagnastyle





Gimnàs











Tornem a l'hotel, esmorzem i encara no tenim habitació. Algo d'internet, i finalment ja ens donen les habitacions corresponents.
Super sessió marathoniana de bany i dutxa, preparar roba per la bugadería i relax mentre descarrego fotos a l'ordinador.
Dinaret i havent dinat i tenint molt clar que avui poca cosa faré, torno a l'hotel per actualitzar el blog, però em quedo fregit al llit fins vora les 17h.
Aleshores ja m'he activat, he actualitzat el blog i cap a sopar.
Havent sopat miro de trobar-me amb gent del dorm on estic, per una zona de bars, però no els trobo. Opto per fer mitja volta i cap a casa a descansar, que també m'anirà bé (o molt bé!!!!).

No hay comentarios:

Publicar un comentario