domingo, 18 de noviembre de 2012

"SALVADOS"....??

El dia 09 al anar a esmorzar, coincidim amb la parella anglo-alemana i decidim mirar de llogar una barca per anar a fer snorkel tots plegats.
Ho aconseguim força ràpid,i ens etem unes 4h visitant diferents llocs, i amb la grata sorpresa de que podem veure molts més corals dels que haviem vist els dies anteriors (jo personalment em vaig treure una petita espina amb Filipines, ja que veia que s'havien carregat pràcticament tots els coralls i amb aquesta sortida, la cosa va millorar substancialment!!).
Al tornar cap a casa, fem paradeta per dinar, i havent dinat quan decidim fer una mica de migdiada.... sorpresa: no trobem la clau de l'habitació.
Tornem al lloc on ens ha deixat la barca, anem a casa el barquero, busquem inclús dins la barca, però amb resultat negatiu.
Parlem amb l'home de la guesthouse, li expliquem la història, i la cosa és soluciona pagant 150Pesos (uns 3€) per fer la còpia de la clau i el clauer.

Un cop a l'habitació, fem temps, i cap al vespre aconseguim xerrar via skype amb un colega de BCN durant una bona estona.
Després anem a sopar amb la parella anglo-alemana, la veïna holandesa i la veïna russa. Tots plegats cap a la “Barbacue Place”.
Havent sopat tornem a la guesthouse i acabem fent una petita marató del jungle speed, i cap a dormir, ja que l'endemà ens toca matinar per mirar d'arribar fins a El Nido a l'illa de Palawan.


No hay comentarios:

Publicar un comentario