miércoles, 5 de diciembre de 2012

CHAM ISLAND

El dia 2 ens vem llevar amb la intenció d'anar cap a Cham Island.
Després de preguntar i repreguntar vem averiguar on podiem agafar el ferry i ho vem aconseguir amb marge de temps suficient per encarar comprar algunes barretes de pa i fer-nos uns bocates de pernil, i poder parlar amb una noia que ja ens va aconseguir lloc per dormir quan arribessim a l'illa.
Després de 2h de trajecte arribem a Cham Island, i ja ens està esperant un home amb un paraigües i sortim d'un ferrry per entrar en un altre, més petit. 20min més de barquito, i finalment arribem a un poble de pescadors super petit!!
Arribem a una casa particular i ens ensenyen les habitacions, que resulten ser super petites però molt correctes, i per a 2 persones.
Un cop instal.lats, anem a fer snorkel, i ens trobem amb la sorpresa que hem d'inquivir-nos 5 persones en una espècie de cistella flotant!!!! Estem tots plegats entre sorpresos i acollonits pensant que si hem d'anar a fer snorkel amb la cistella, igual ens hi “juguem la vida”....
Després de 5min, tenim la grata sorpresa que tenen una barca més gran (de pescadors) i pugem a aquesta i ara ja si anem a fer snorkel.
Un cop arribats a lloc, saltem a l'aigua i resulta que la visibilitat és nula. No és veu absolutament res!!!!
Estem una estoneta més que fent snorkel, banyant-nos i decidim tornar cap al poble.
Arribats al poble demanem unes cerveses, i a poder ser fresquetes, i el problema és que aquí ningú parla res d'anglès!!!! Per tant acaba movilitzant-se bona part del poble per servir-nos les cerveses, però el tema fresquetes ni de conya!!!! Ens acaben donant un bloc de gel, i optem per poser-les en fresc i cap a dinar.
La senyora de la casa ens prepara un menjar boníssim, molt variat i abundant a més no poder (aixó si, sempre acompanyat d'arròs!!).
Havent dinat m'apalanco a l'hamaca i la resta del grupillo (Alèx l'australià, Ed l'holandés i Ferdinand l'alemany) em diuen que van a la platja del costat a muntar les seves pròpies hamaques.
Quedem que nes veurem més tard, i a descansar amb la panxa a tope!!
Després d'una bona migdiada, agafo càmara i m'arribo a la platja del costat, una mica abans de la posta de sol.

Fotos per aquí i per allà, i amb la posta ja feta, tornem tots cap al poble, però ells tornes per la costa saltant roques, i jo pel camí de terra.
Arribat al poble, em trobo amb el senyor de la casa i em pregunta on paren els altres 3. Li dic que haurien d'haver arribat, ja que venien per la costa. L'home em diu que m'esperi i torna amb una lot, i anem a buscar-los però just abans d'arribar a les primeres roques, apareixen els 3.
Cap a casa a sopar, i ara si ja tenim les cerveses ben fresquetes.
El sopar torna a ser super abundant a més no poder, i aquest cop sopem tots junts, inclosos els senyors de la casa i el seu fill.
Havent sopat, alguna cervesa més i cap a dormir.
Esq a dreta: Alex, Ferdinand, Ed, i la gent de la casa

No hay comentarios:

Publicar un comentario