lunes, 19 de diciembre de 2011

Finally, Jaisalmer



Ahir abans de sopar (per fi vaig poder menjar altre vegada!!), em vaig poder connectar a internet i fins hi tot vaig poder parlar amb l'Albert via Skype.
I avui 19-12-2011, ja recuperat el meu estomac ( i jo mateix), finalment he pogut visitar Jaisalmer tal com és mereix, i aixó vol dir, com no, unes quantes horetes de caminar, però disfrutant!!
He començat caminant sense cap destí, però després d'esmorzar, he decidit anar a visitar els temples jainís que hi ha dins el fort ( i que estaven just al costat d'on he esmorzat, no ens enganyem!!). Un cop visitats, he decidit sortir del fort per veure aquest desde la ciutat. Un cop fora he pogut visitar la primera “haveli” (o casa antiga de gent benestant) i des d'on he vist el fort desde l'exterior. Allà he coincidit amb l'Elisabeth, noia francesa amb la que finalment he passat la resta del dia visitant 2 havelis més i alguns carrerons d'aquesta ciutat, fins a finalitzar en una terrasseta on (aquest cop si!!) he pogut veure la posta de sol sense entrebancs pel davant.
Un cop vista la posta, tornada a “l'hotel”, i ara aniré a sopar. Sembla que ja he connectat amb un cameller per fer el meu “safari pel desert” (així és com s'anuncien totes les excursions al desert).
A veure si demà ho concreto i me'n vaig un parell de dies pel desert dormint a les dunes....
i per acabar el dia...



3 comentarios:

  1. Gràcies a tots i totes pels comentaris que m'heu anat deixant!! A veure si ara també els començo a contestar pel blog!! Sorry & Thank You!! Luici

    ResponderEliminar
  2. safari pel desert????
    Abrigat si hi fas nit! i enterra els peus a la sorra amb el solet del matí, t'ajudarà a conectar-hi!

    ResponderEliminar
  3. Molt xula la primera foto!!!
    La fontana di Trevi t'ha durat poc trobo.
    Me n'alegro.
    Per cert, accepta'm a l'skype tron.
    Estic pendent de la teva acceptació.
    Una abraçada molt forta.

    ResponderEliminar