martes, 27 de diciembre de 2011

Detalls




 Avui 27,(“ja recuperat de les feses de Nadal...”), he visitat el Palau, amb una multitud de gent i nens, que m'ha fet farragosa aquesta, ja que hi havia moments que semblava hora punta al metro (feia MOLT temps que no tenía aquesta sensació!!). Aquí els nens també tenen vacances de Nadal!!
He pogut visitar (dins el mateix Palau amb entrada a part, i aquí si, sol!!) una expo de fotos antigues i actuals colorejades a mà amb diferents tècniques, havent de demanar que m'obrissin els llums de les 3 sales, ja que al no haver-hi ningú, estaven apagades.
D'allà he anat cap a l'altre costat de la ciutat creuant per un dels varis ponts que hi h a per aquí.
Primer zona turísitca d'hotels, guesthouses varies, i vistes al llac, per després perdre'm com a mi m'agrada, pels diferents carrers fins a trobar-me la part “real” i no turística de la ciutat.
Tornada a la guesthouse, internet a l'habitació, a sopar, i (de casualitat) sortir una miqueta, amb un suïs que hi ha a la guesthouse (Daniel), i el propietari de la guesthouse, (que tela!!) per acabar ballant un “mega hit” d'un grup indi actual en un bar-pub molt a prop de la guesthouse!! Molt divertit!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario