lunes, 26 de diciembre de 2011

El 25 de Desembre...



Doncs si, ahir 25 de desembre, vaig estar passejant per aquesta xulíssima i tranquilíssima ciutat que és Udaipur. “Dividida” en 2 per un llac, hi ha una zona super tranquila (on estem la majoría de motxileros), i una amb més trànsit (sense exagerar!!) i hotels de més categoría (fins arribar al Super 5 estrelles que hi ha al mig del llac i que surt a la pel.lícula Octopussy de James Bond).
La gent força agradable, i realment molt tranquil...
Un cop feta la passejada, vaig connectar-me via skype amb la familia (a BCN) desitjant-los les festes, durant una bona estona i parlant amb molts d'ells/es.
Soparet molt tranquil en un restaurant amb vistes al llac (aquí n'està a petar de terrassetes amb vistes al llac, res original!!) i veient els 4 focs artificials que tiraven des del super 5 estrelles del llac. Tornada a la guesthouse, una segona connexió via skype (ara amb Pasqual i family), i a dormir!!
Avui 26 de desembre-Sant Esteve- no he vist ni un canaló (i ja me'n menjaría uns quants!!), però he continuat la meva passejada per Udaipur, visitant alguns temples hindús i els voltants del llac.
Per cert, el Tió m'ha cagat "El mapa de Luici'Scapade" pel blog!!

1 comentario:

  1. Genial el mapa per anar-te seguint la pista!!

    Disfruta a tope i que el 2012 et porti moltes aventures en llocs fantastics!!

    ResponderEliminar