domingo, 18 de diciembre de 2011

Desfent temps





Doncs ahir finalment i desprès d'una altre “sorpresa índia” amb els horaris del bus nocturn a Jaisalmer (solventada molt ràpidament, per sort!!), vaig encara poder sopar a Pushkar, i cap a les 00h finalment vaig agafar el bus cap a Jaisalmer, amb “cita” concertada per visitar una guesthouse a Jaisalmer tal com arribés.
El ticket del bus era sleeper class”, i amb tren ja coneixía de què anava aixó, però amb bus encara no. Doncs resulta que també tenía un llit en el bus!! Per dir-ho de forma entenedora, és com un autocar normal, una mica més alt i ha sobre les butaques (típiques) hi ha els llits en compartiments individuals o dobles.
El llit el tenía, la son també, però entre els moviments del bus i el fred (altre vegada, MOLT fred!!), no he dormit pràcticament.
Arribat a Jaisalmer, m'han recollit en jeep per anar a veure la guesthouse, però per excés de gent en el jeep, m'ha tocat anar en moto (de paquet).
Habitació molt senzilla, no tant neta com a Pushkar, però correcte (per només 150INR, al canvi 2,14€), i dins el fort.
M'hi he instal.lat, i realment m'hi he instal.lat tant bé que m'he adormit fins vora les 16h (cada cop que agafo un trajecte nocturn per estalviar-me hotel o guesthouse, arribo mort i “perdo” el dia següent...!!).
Un cop despertat de la “migdiada”, he donat una volta pel fort, i tornar a l'hotel per veure la “magnífica” posta de sol (anunciada en la publicitat de “l'hotel”): doncs resulta que estan contruint una casa just al costat amb una paret que només deixa veure de refiló el sol!!
Fet aixó, faig temps per anar a sopar, i demà espero poder visitar la ciutat.
També sigui dit, fa molt bona pinta (siguem una mica positius,no?)...


1 comentario:

  1. jejeje!!! No hi ha bus comodo que vagi suficientment lluny com no hi ha bus incomode que arribi al seu destí a l'hora!!!!

    ResponderEliminar