miércoles, 13 de marzo de 2013

DE PET A THAILANDIA!!

El dia 24 ens llevem d'horeta ja que a les 08h hem d'agafar el bus per tornar cap a Thailandia, i concretament a l'illa de Koh Chang.
Després d'esmorzar amb tot ja a punt, recollim maleta, motxilla i bosses i ens recull un tuk tuk que ens fa un trajecte irrisori de menys de 5min.
Arribats a lloc, ens fan esperar durant 1h, ja que som molts els que ens movem i no tenen busos suficients per a tots.
Esperant el bus
Finalment agafem el bus i cap al pas fronterer de Poipet (amb alguns passatgers al mig del passadís del bus, ... amb cadires de plàstic!!).

Per variar, ens toca fer cua per a entrar a Thailandia, durant unes 3h, i quan finalment ja entrem a Thailandia, la Superàvia es resenteix d'un genoll, però tot queda en un petit ensurt i ja està. Del pas fronterer (ja a Thailandia) cap a una pick up que ens porta a un restaurantet de carretera on ens deixen 30min per dinar, i després (segons ens diuen), ja no pararem fins arribar a destí.
Havent dinat i quasi després d'1h (no 30 min com ens havien dit!!) agafem una minivan, i la Superàvia, acaba adormida a més no poder.
De sobte parem en una àrea de servei per posar gas a la minivan, però resulta que no, que hem de canviar de minivan.
Agafem tots els trastos i canviem de furgoneta. Ara ja només quedem 6 persones a la minivan.
Ens deixen 3minuts per lavabos i algun cigarret (super ràpid), i quan ja arranquem el conductor ens diu que tenim 45minuts per fer un trajecte de 60min, abans no surti l'últim ferry. Amb tot aixó (tots una mica sorpresos...) el mateix conductor ens demana que ens cordem els cinturons de seguretat!!
El tipus va conduir molt bé i força ràpid, i vem arribar a les 18'55h al ferry, quan en teoría sortía a les 19h.
Un cop a dins tenim temps, per fer un parell de fotos abans no surti el ferry, però finalment cap a les 19'30h salpa el ferry en direcció a Koh Chang.
La Superàvia contenta també per haver arribat al ferry

El menda lerenda content per arribar al ferry











Cap a les 20'15h arribem a Koh Chang, i agafem un taxi compartit, on a mi em toca anar al darrera i dret agafat a les barres de dalt.
Després de 20min més de taxi, ens deixen a White Sand, en un lloc on està indicada la nostra guesthouse.
La Superàvia, veu un hotel i em comenta que està de nassos el lloc on ens quedarem, però ja li comento que aquell no és el nostre hotel. Agafem tots els trastos i a caminar uns 200m.
Finalment arribem a la guesthouse, i a la recepció ens reb un ladiboy, que quasi el primer que ens demana és que paguem.
Li dic que estem trinxats i que ja pagarem demà.
Anem a buscar l'habitació, i ens trobem que estem a dalt de tot d'un turó, i amb un munt d'escales per pujar!!
Quan finalment arribem a l'habitació, ens quedem bastant planxats, ja que és mooolt senzilla.
I planxats de cansamenta, d'ubicació i d'habitació, decidim anar a sopar just al costat de la nostra guesthouse, i havent sopat, cap a dormir.
Ens ho hem guanyat!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario