jueves, 12 de enero de 2012

31 i una miqueta mes...


Doncs si, finalment ja he arribat a Trivandrum.
Vaig arribar ahir dia 11 de gener al voltant de les 19h i despres de 31'30h de trajecte en tren.
Per primer cop (des que he arribat a l'India) vaig aconseguir veure escrit el meu nom a les llistes dels vagons, amb la relacio de passatgers amb seient i llit assignat, es a dir que aquest cop NO he tingut cap "sorpresa India" (tipus bitllet de llista d'espera, o bitllet de general amb els vagons a rebentar, etc, etc, etc...).
El trajecte va anar forsa be, tot i les 32h de trajecte, pero un cop arribat a Trivandrum, el problema va ser trobar lloc per dormir, ja que aqui es temporada alta i esta tot a rebentar (pel que sembla...!!).
Dema dia 13 mirare d'arribar-me a Kanyakumari, la punta mes al sud de tot India, completant aixi, una "petita" ruta on haure passat de les muntanyes de l'Himalaya ( a la regio de Catxmir), pel desert (al Rajastan) i acabant a les platges de Kerala i (segurament) Goa.
Haure fet tota una travessia de nord a sud pel costat oest de l'India!! Gens malament per ser la meva primera visita a aquest continent!! (aixo es massa gran per ser nomes un pais).No hay comentarios:

Publicar un comentario