sábado, 26 de enero de 2013

DEL BAMBOO TRAIN A LA BAT CAVE

El dia 20 a les 09h estic a punt juntament amb l'Anka (l'alemanya) i l'Oils (anglès) per fer el nostre tour amb tuk-tuk pels voltants de Battambang. Finalment també s'apunten amb nosaltres una parella anglesa.
Tots plegats dins el tuk-tuk cap al bamboo train, per després continuar cap al temple de Banan (segons ens diuen, aquest temple va inspirar el d'Angkor Wat), i al mateix lloc podem visitar una cova.



   Bamboo train o de "quita y pon"




















Després anem a fer una degustació de vins i licors (que personalment no em van agradar gens). Dinaret, i per anar acabant el tour visitem un altre temple, però amb una particular història:
A l'època de Pol Pot i els Khmer rojos, aixó era un centre “d'interrogament”, d'on tampoc ( i per variar) en sortien gaires vius, ja que al costat hi ha una cova amb un gran forat a dalt de tot, i per allà anaven tirant a tots els possibles “sospitosos” de no estar amb ells.

La cova en qüestió













Quedem força impressionats amb tota la històra que ens explica el nostre tuk-tukero, i aquest per no deixar-nos “mal gust de boca”, de baixada ens para a l'entrada d'una cova, on just al moment de pondres el sol surten milions de rats penats durant aproximadament una hora. És realment increïble!!!!
Acabat el tour amb tuk-tuk descansem una estona a les habitacions respectives, i després anem a sopar tots 5 plegats.
Havent sopat anem a prendre algo, i també s'apunta un altre noi holandés, que resulta estar al mateix hotel que tots nosaltres.
Acabada la copa anem cap a l'hotel, i poca cosa més.

Milers de ratpanats sortint d'una cova
  
Núvol de ratpanats










No hay comentarios:

Publicar un comentario