viernes, 18 de enero de 2013

2ª ETAPA ANGKOR WATIANA

El dia 14 em vaig llevar cap a les 09h, ja que haviem acordat amb el Joan (el francès), llogar un tuk-tuk per tot el dia, i mirar d'arribar-nos als temples més llunyans (que segons ens van dir estaven vora uns 30km de distància).
A les 10h, l'hora acordada, m'apareix el Joan a punt!! Anem al super, pillem algo per dinar i beure durant el dia, i al cap d'un moment aconseguim el tuk-tuk.
Arribem a visitar fins a 4 temples: Bantear Srei, Phnom Bok, Bantay Samre i finalment el Pr. Prerup, on vem poder gaudir d'una posta de sol, però amb multitud de gent!!!!
En el temple de Bantear Srei, encara vem trobar alguns turistes (com nosaltres), però a Phnom Bok, no hi havia absolutament ningú, tret d'alguns cambodjans que vivien allà.
Detal del temple de Bantear Srei
L'explicació però té la seva lògica: és un temple que està força lluny respecte dels demés, i després, que has de pujar durant uns 20min unes escales diminutes i empinades a més no poder abans d'arribar a dalt de tot!!
Temple Phnom Bok ( o Lady Temple)
Detall a l'entrada Bantay Samre
Després ja vem anar a Bantay Samre, on ja vem tornar a trobar a alguns turistes. I quan vem arribar a l'últim temple, no hi havia pràcticament ningú, però arribant la posta de sol, allò es va posar que ni les Rambles per Sant Jordi.
Una exageració!!!!
Acabat el dia, tornem cap a la guesthouse. Algo de relax abans de sopar,  acabem anant a sopar 7 dels que estem a la guesthouse.
Havent sopat alguns vem anar a prendre algo però mooolt tranquils, i després tertúlia a la guesthouse.
Amb tot aixó, amb el Joan ja teniem decidit i ja haviem pactat amb el tuk tukero, que l'endemà aniriem a veure la sortida del sol a Angkor Wat, i que passariem la resta del dia amb tuk tuk, mirant els temples més "propers".
Entre pitus i flautes anava a dormir cap a la 01'30h, sabent que en unes hores més tard, concretament 3h, m'havia de llevar per anar a veure la sortida de sol des d'Angkor Wat...!!

Interior del temple de Bantay Sarme


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario