viernes, 18 de enero de 2013

3ª ETAPA ANGKOR WATIANA (I FINAL!!)

El dia 15 a les 04'30 em sonava el despertador,  ja m'activava per anar cap al tuk-tuk i poder veure la sortida de sol des d'Angkor Wat, però el Joan (el francès) no hi havia forma de que és llevés.
Finalment i just 5min abans de la trobada amb el tuk-tukero, es va llevar, i cap a fora!! (Tot un pájaru!!).
Agafem el tuk tuk en plena nit, i cap a Angkor Wat. Arribem a l'entrada i ens instal.lem al costat del llac, amb algunes persones més, però amb espai de sobres!!
En qüestió de 20min allò estava a reventar i encara hi continuava arribant gent!! Just a la sortida del sol allò estava camí de moooooooolt ple!!!!!!
Per colmo de tots plegats, vem tenir un matí ennuvolat, que no ens va permetre cap sortida de sol espectacular, i ni del sol pròpament fins vora les 10h del matí (quan tothom ja està de ruta turística), i aleshores, aixó si, apretant de valent el molt ......!!
Entrada principal al temple d'Angkor Wat
Pel matí vem estar a Angkor Wat (just per la sortida del sol), després vem anar a visitar el temple de Ta Prohm ( o Lara Croft, ja que aquí es va rodar algo de la peli Tomb Raider, i la gent ja la rebatejat així...!!).

Després el de Ta Keo, Thommanon, Chau Say, el de Phimeanaka, Baohuon, el de Bayon (aquest em va encantar -és el de les cares de pedra-), Phnom Bakheng, i finalment el d'Angkor Wat.
Començavem el dia a les 05h veient la sortida del sol, i acabavem el dia a les 17h visitant el temple d'Angkor Wat propiament i reventats (de cansament, i de son!!).
La resta del dia, o el vespre nit, el vaig passar a la guesthouse, fins l'hora d'anar a dormir.











No hay comentarios:

Publicar un comentario