miércoles, 8 de febrero de 2012

SHANTIH SHANTIH





Doncs si!! Com diuen a la India Shantih shantih, que vol dir més o menys, tranquilament tranquilament, o a poc a poc, tranki, etc....i des que vaig arribar a Gokarna, el que he fet bàsicament és pendre el sol, banyitos, disfrutar de l'ambient super tranquil, alguna caminadeta a les platges del costat (Half Moon i Paradise) i anar al poble (caminant) un dia tranquilament...
Realment he anat a parar a un petit paradís: platgeta amb vistes magnífiques, platgetes al voltant,molt bon ambient a la guesthouse,econòmica... i (no ens enganyem!!) és molt fàcil adaptar-se a aquesta vida.
De fet aquest mateix matí havia d'agafar un bus per anar cap a Hampi, però al llevar-me, el Jymmy (propietari de la guesthouse i tot un personatge!!) no s'havia llevat i finalment he optat per quedar-me un dia més.
També he viscut algunes anècdotes “curioses”, com la de “rescatar” a un noi, que va caure pel barranc, i el vem haver de portar a la guesthouse per fer-li les primeres cures (després by boat cap a l'hospital), un altre dia vem fer de bombers improvisats al declarar-se un petit incendi.
És una llàstima no haver arribat abans aquí, però la setmaneta que m'he tirat aquí, la considero de magnífica!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario