lunes, 18 de febrero de 2013

TOURIST ROYAL PALACE & HAPPY NEW YEAR


El dia 09 ens llevem per anar directament a visitar el Palau Reial, i aquest cop amb pantalons llargs per evitar-nos sorpreses.
Arribem a lloc, i un cop tenim les entrades, cap a dins que hi falta gent... Però la veritat de gent més que faltar-ne en sobrava, i a centenars!! A l'entrade del Palau, no es podia ni passar, la calor maxacant-nos a tots, i la veritat una mica d'agobio ja que hi havia moments que no et podies ni moure.

Decidim saltar-nos “l'itinerari marcat”, per mirar de fugir una mica de la gent, i un cop acosneguim aixó, ja disfrutem una mica més de la visita.

Ens estem allà unes horetes, i un cop sortim del Palau, mirem d'arribar-nos a una agència de viatges per mirar de lligar la nostra propera sortida cap a l'illa de Koh Tao (on ja teniem l'allotjament reservat per l'endemà!! -a vegades internet és la bomba, positivament parlant!!-).
Aconseguim uns bitllets combinats d'autocar i ferry, i un cop fet aixó vem decidir arribar-nos a China Town, per veure quin ambient es respirava,ja que aquella nit era la nit de cap d'any.
Fem parada en una cafeteria per menjar alguna cosa i reposar una mica, i pràcticament ens hi passem la tarda.
Quan començava a fer-se fosc, decidim anar a veure l'ambientillo dels carrers, i tot hi veure força gent i carrers engalanats (a l'estil xinés), no vem veure cap gran celebració (encara era d'hora), però nosaltres l'endemà haviem de matinar i molt.
Agafem tuk-tuk i cap a l'hotel per sopar, preparar equipatges i dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario