jueves, 21 de febrero de 2013

FREAK TRIP!!!!

El dia 16 ens llevem per anar a fer l'excursió per l'interior de l'illa, que haviem comprat el dia abans.
Ens han de portar a veure un big buda, un mirador, unes roques una mica peculiars, unes cascades i finalment una mòmia.
Primerament ens porten a veure un temple, on pels voltants hi ha figures enormes, però tot és molt nou (i per mi no gaire maco), i amb l'afegit que un gos força fet caldo i amb una ferida enorme i oberta sembla que s'hagi fet amic nostre, mentre nosaltres mirem de treuren-se'l de sobre, però "ni p'atrás"........

Arribem al big buda, i la veritat no és una antiguitat de buda, si no que sembla de recent construcció. Tornem a fer les fotos de rigor, i al anar cap a la furgo, la Superàvia veu una botiga de souvenirs, on acaba comprant-se uns pantalons curts, amb els que va estupendament fresqueta.
Agafem furgo i cap al mirador. Tampoc tenim una d'aquelles vistes "espectaculars", i d'allà cap a les roques.Arribats a les roques, resulta que només podem veure una de les 2 roques, ja que l'altre està mig summergida per l'aigua del mar, que està una mica picat. Però la veritat, tampoc aquesta visita resulta gaire atractiva, i encara menys cultural!! (semblava que hagués trepitjat merda en aquesta illa!!).
Fet el paripé per les roques, ens porten a veure les cascades.
Aquelles cascades tenien ben poc de cascada, ja que eren com a molt un salt d'aigua (potser en època de pluges poden arribar a ser cascades, però quan vem ser-hi nosaltres, eren ben poca cosa...). A més per arribar-hi, vem haver d'agafar un 4x4 tunnejat fins als topes, i després ens va tocar anar creuant unes passarel.les força precàries i atapeïdes de gent.
El Bernat en el seu seient al 4x4
Feta la caminata per les passarel.les, tornem cap a la furgo, però encara tenim temps per menjar algun bocata que portavem, abans de tornar a agafar la furgo.

La Superàvia i el Bernat per una de les passarel.les
Tornem a la furgo i ja fem la rematada final de l'excursió, visitant la mòmia d'un monjo budista, al que fins hi tot li han posat ulleres de sol.
Després d'aixó, ja ens van portar cap a l'hotel, i vem decidir tornar a la platja.
Un cop ja torradets de sol i aigua, cap a l'habitació on aprofitem per reposar una mica i algo d'internet.
Al vespre tornem a l'agència on hi ha la nostra amiga, i li comprem una sortida amb barca per l'endemà, on en teoría visitarem algunes illes i podrem fer snorkel.
Decidim tornar al mateix restaurant-menjador thai de la nit anterior, i llegim que tenen webcams i que ens poden veure per internet.
El Bernat avisa a la familia, i finalment rebem un missatge dient-nos que ens estan veient.
Havent sopat, repetim el mateix de la nit anterior (Superàvia a dormir i el Bernat i jo anem a prendre algo).
Demà toca excursió amb barca.




No hay comentarios:

Publicar un comentario