viernes, 15 de febrero de 2013

LIANT-LA A AYUTTAYA


El dia 8 tornem a fer matinal, ja que hem d'agafar bus per arribar-nos a Ayuttaya (recinte històric arquitectònic força gran), però abans hem d'agafar el metro i trobar l'estació de minivans per arribar-hi.
Un cop a Ayuttaya, agafem un tuk-tuk, i ja fem la 1ª parada per veure un cap de Buda que està entre mig d'unes arrels d'arbre.

La foto de la 1ª "polèmica"

Allà tenim la 1ª patinada: li faig una foto a ma Mare amb el cap de Buda de fons, i ens diuen que hem d'esborrar la foto, ja que ningú no es pot fotografiar per sobre del cap de Buda (!!!!).
Un policia fins hi tot ens va acostar una cadira per sentar a ma Mare, i poder repetir la foto (i la cadira ja es va quedar allà per ser utilitzada per la resta de turistes que hi havia). Tornem a fer la foto i visita completada.
Agafem el tuk-tuk, i aquest ens pregunta si volem anar amb elefant.
Finalment ma Mare i el Bernat, els hi fa gràcia
( mai no hi havien pujat!!), i un cop damunt l'elefant, a donar una petita volta pels voltants d'Ayuttaya.

Tuk-tuk amunt, tuk-tuk avall, voltetes per aquí, voltetes per allà, temples aquí, pagodes allà, i la sempre omnipresent calorassa marcant-nos unes suades descomunals, i sense parar de veure aigua, i la veritat, amb poques ganes de menjar.
Un cop arribem a un altre sleeping buda gegant,, fem les fotos pertinents, i en aquestes que el Bernat em demana que li faci una foto (la 2ª patinada!!): s'estira amb la mateixa pose que el Buda; un cop feta la foto ens diuen que l'hem d'esborrar ja que el Bernat no es podia estirar en el lloc on ho va fer.
La foto de la 2ª  "polèmica"
Demanen disculpes i ja marxem d'allà.
Fem alguna visita més, i finalment ja tornem cap a BKK.
Estem reventats, i després de les dutxes corresponents, decidim sopar directament a l'hotel, i havent sopat, anem directes cap a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario