viernes, 15 de febrero de 2013

TOURIST FAMILY IN BKK


El dia 07, vem fer una mica de matinal, per mirar d'anar a visitar algunes cosetes de Bangkok. I que millor que començar per llogar una barqueta i anar a donar un tomb pels canals de BKK,visitar el mercat flotant (que són 4 barquetes amb souvenirs i begudes pels turistes, és a dir, que queda ben poc de mercat flotant!!), i d'allà ja vem anar a veure un sleeping buda gegant.
Ens vem acostar a Wat Pho, on hi ha un sleeping buda gegantí, i vem visitar els voltants, tot veient pagodes, i altres budes.
Feta la visita, mirem d'acostar-nos al Palau Reial, però al moment d'entrar ens diuen que no podem entrar ja que ni el Bernat ni jo, portem pantalons llargs.
En vistes de que el planning se'ns desmonta, decidim agafar un taxi per mirar d'arribar-nos a un mercat de roba gegantí que hi ha, però no m'entenc amb el taxista i aquest ens acaba portant en uns grans magatzems de luxe!!
Després de quasi 1h de trajecte (el maleït tràfic de BKK!!), el taxista ens deixa en aquests magatzems, i en vista de que ja estem allà, decidim fer una visita ràpida i ja decidim tornar cap a l'hotel, ja que entre la calor, i la caminata estem reventats.
Un cop a l'hotel, una mica de relax, piscineta i internet amb la sorpresa de que em trobo a 2 amics (l'Ed i l'Àlex -amb qui havia estat a Kampot -Cambodja-), que resulta que estan a Bangkok.
Comunico amb ells, i havent sopat, anem el Bernat i jo a trobar-los per anar a prendre algo plegats.
Després d1'30h de caminata extra (pensava que estaven molt més a prop), ens trobem, i fem una cerveseta plegats., Quan ja ens despedim, mirem amb el Bernat de tornar amb metro, però ens diuen que ja no podem passar i que ja no queden metros, per tant 1'30h més de caminata cap a l'hotel.
Arribats a l'hotel, i moooolt cansats els 2, directes a dormir.
Demà anirem a Ayuttaya a veure més big budes, pagodes, etc...

No hay comentarios:

Publicar un comentario