martes, 22 de noviembre de 2011

Daman & Panorama View


Finalment he pogut gaudir d'unes vistes ESPECTACULARS de l'Himalaya!!
La matinada i les vores 5h de trajecte en bus (altre cop l'únic turista, però aquest cop sense averia!!), m'han portar a Daman. Un “poble” de “carretera” on realment l'únic que tenen de turístic són les vistes a l'Himalaya. Aixó sí, pots veure desde el Daulaghiri, passant pels Annapurnes, Machapuchare, el …............ per acabar segons diuen, amb l'Everest (molt petit tot hi que encara no l'he vist, per tant, matinal altre vegada per intentar veure'l, i sinó la sortida de sol, que no és poc!!).
Arribat cap a les 14h, i instal.lat a les 14'05h, deixar motxilla i anar a fer les fotos pertinents abans que el temps empitjorés (per si de cas...). Dia esplèndid, molt net, fotos desde el mirador, i un cop acabada la 1ª sessió, compro unes galetes i em poso a xerrar amb la dona del xiringuito.
Resultat final: he acabat dins la cuina nepalí de la senyora, amb el seu nét on m'han convidat a un tè amb llet.
2ª sessió de fotos per veure's pondre el sol, tornada a la guesthouse, descarregar les fotos, sopar i al llit. Realment no hi ha res a fer i fa fred (el poble està a 2322m d'alçada).

1 comentario:

  1. Luici!!! Ja t'imagino aqui assegut amb la dona i el seu net!!! Quines fotos més tremendes les de l'Himalaya!!!
    Ah! I molt hàbil el Luici'scapade al bell mig de cada foto!!!! Com a copyright no està mal...jijijiji...Molt petons des de Brna on sembla que ja comença a arribar el fred!

    ResponderEliminar